5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi

Gaziantep'te, bir süre önce cezaevinden çıkan şahıs, daha önce kavgada yüzünü bıçakla yaralayan arkadaşını, birlikte içki içerken çıkan tartışma sonucu bıçaklayarak öldürdü. 

Olay, Perilikaya Mahallesi 21 No'lu Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 1 hafta önce cezaevinden tahliye olan Hayri U. (20), cezaevine girmeden önce bir kavga sırasında yüzünü bıçakla yaralayan Adem Kargacı'yı (25) bularak tartışmaya başladı. Tartışmadan sonra bir büfeden alkol alarak içmeye başlayan iki arkadaş arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Hayri U.'nun babası Berkel U. (49) ile ağabeyi Necati U. (26) da olay yerine gelerek kavgaya karıştı. Kavga sırasında Hayri U., yanında bulunan ekmek bıçağıyla Adem Kargacı'yı yaraladı. Vatandaşlar tarafından Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kargacı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaydan sonra kaçan zanlılardan Necati U. ile Berkel U.'yu yakalayarak gözaltına aldı. Kargacı'yı bıçakla yaralayarak öldürdüğü iddia edilen Hayri U.'nun yakalanmasına çalışıldığı, diğer zanlıların emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 15:57:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?