6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Binbir surat patates

Gaziantep'te marketten alınan ve farklı açılardan bakıldığında bir çok hayvan figürünü net bir şekilde ortaya koyan patates görenleri hayrete düşürüyor.


Yazıcık Mahallesi'nde oturan 33 yaşındaki Garip Doğan marketten aldığı 1 kilo patates ile eve geldikten sonra torba içine bakan 8 yaşındaki oğlu Mustafa Unat Doğan ilginç patatesi fark etti. Önce hayvan olduğunu sanan Mustafa Unat Doğan patatesi babasına götürerek olayı anlattı. Patates üzerinde aslan, ayı, köpek, fok balığı gibi çeşitli hayvanların figürlerini gören Garip Doğan bunun bir mesaj olduğuna inandığını söyledi. Garip Doğan patatese ilk baktığında şok olduğunu belirterek, "Oğlum bana aldığım patatesi gösterince şok oldum. Yakından inceleyip çeşitli hayvan figürlerini görünce bunu arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Arkadaşlarıma gösterdiğimde onlar önce küçük bir heykel sandılar. Ama dokununca patates olduğuna inandılar. Arkadaşlarımda benim gibi patatese farklı açılardan bakınca Aslan, ayı, köpek, fok balığı gibi bir çok hayvana benzettiler" dedi.
Bu gibi olayların insanlara bir mesaj olduğuna inandığını ifade eden Doğan, "Bize verilen nimetlerin kıymetini bilmiyoruz. Bu gibi ilginç olaylar dikkatli olmamız için bize bir mesaj olduğuna inanıyorum. Herkes doğanın kıymetini bilmeli ve çevresine duyarlı olmalıdır. Ayrıca ben bu patatesi evimin en güzel köşesinde saklayacağım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 11:49:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?