6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

'Biz Varız' Gaziantep'te

Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şubesi, “Biz Varız” isimli tiyatroyu Gaziantep’e getirdi. Dernek, Ankara Sanat Evi (ANSE) oyuncularının “Biz Varız” isimli tiyatro oyununun gösterimi için Gaziantep’e getirdi.


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Devlet Tiyatro Salonu’nda iki seans şeklinde gerçekleşecek olan tiyatroya giriş bedeli olarak 5 YTL alınacak. Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şubesi Genel Sekreteri Gültekin Büyük, “Derneğimiz hayırsever insanlarla ihtiyaç sahipleri arasında bir yardımlaşma köprüsü vazifesi görmektedir. Yoksullukla mücadele ederken muhtaç ailelerin acil ihtiyaçlarının giderilmesi için çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Bu ölçüden yola çıkarak, stres ve sıkıntı içinde bunalan insanlarımızı bu sıcak havada biraz olsun ferahlatmak istedik. Bunun için Ankara’da bulunan sanat evinin oyuncularını Gaziantep’e getirmek istedik. Umarım izleyen insanlarımız keyifli saatler geçirirler” diye konuştu.


Sosyal yardımlaşma alanında geniş kitlelere ulaşmak ve ulaşımda sosyal etkinliği de ihmal etmek istemediklerini ifade eden Büyük, “Biz Varız” isimli tiyatro ile anlaştıklarını ve Gaziantep’e getirdiklerini belirtti.
26 Haziran Perşembe günü saat 14.00 ve 21.00 olmak üzere iki seansta sahneye konulacağını kaydeden Gültekin Büyük, tiyatronun ana konusunun dernek faaliyetlerini ortaya koyduğunu ifade etti.

..
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 15:16:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?