6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Boğatekin ailesi yardım bekliyor

Gaziantep'te yaşayan Boğatekin ailesi su ve elektrik faturalarını ödeyemedikleri için 4 aydır komşularından aldıkları su ile temizlik yaptıklarını ve geceleri karanlıkta oturduklarını belirterek hayırsever vatandaşlardan yardım talep ettiler.

Yukarıbayır Mahallesi, Kuyucak Caddesi'nde adeta çöp evde yaşayan Boğatekin ailesi hayırseverlerin yardımlarını bekliyor. Ailenin reisi Ahmet Boğatekin, elektrik ve sularının olmadığını belirterek, “Elektrik ve su faturalarını ödeyemediğimiz için borcundan dolayı her ikisi de kesildi.

Şimdi perişan bir durumdayız. Ben hurdacılık yapıyorum ve hasta olduğum için işe gidemiyorum. 4 çocuğumla birlikte burada komşuların yardımıyla geçinmeye çalışıyoruz. İhtiyacımız çok fazla ama gururumdan dolayı kimseden yardım isteyemiyorum. Ben bu duruma düşecek adam değildim. Ama benden başka evde çalışan kimse yok. Benim aldığım para da yemek paramıza yetiyor. Günde kazandığım para 5-10 YTL arası. Önceden fondan para veriyorlardı. Şimdi o parayı da kestiler. Benim sadece istediğim su ve elektriğimizin tekrar açılması. Su olmadan eşim evde temizlik yapamıyor. Elektrik ve suyumuz verilirse ben yine çalışır kazanırım. Hayırsever vatandaşlarımız da bu konuda bize yardımcı olsunlar” dedi.

Ahmet Boğatekin'in eşi Fatma Boğatekin de, “Su ve elektriğe ihtiyacımız var. Geceleri karanlıkta oturuyoruz. Mum ışığında yemek yapıyorum. Komşudan aldığımız su ile banyo yapıyoruz. Bize yardım etsinler” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 17:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?