5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Boşandığı eşini namus yüzünden öldürdü

Gaziantep'te bir kişi, bir yıl önce yurt dışına gitmek için boşadığı eşini, başka erkeklerle ilişki kurduğu iddiasıyla öldürdü.

Ünaldı Mahallesi Hasip Duru Caddesi Gani Sokakta oturan A.T.N. (48), bir yıl önce Almanya'ya gitmek için boşadığı, ancak birlikte yaşamaya devam ettiği 4 çocuk annesi eşi Nermin Demirtaş (42) ile başka erkeklerle ilişki kurduğu iddiasıyla tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.T.N, üzerindeki tabancayla Nermin Demirtaş'a 7 el ateş etti. Demirtaş, olay yerinde can verdi.

Demirtaş'ın cesedi, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Olaydan sonra kaçan A.T.N, güvenlik güçleri tarafından, cinayette kullandığı silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

A.T.N'in bir yıl önce intihara teşebbüs ettiği, psikolojik sorunları bulunduğu, aşırı kıskanç ve şüpheci kişiliğinin cinayet işlemesine sebep olduğu, ayrıca “ruhsatsız silah taşımaktan” sabıkası bulunduğu öğrenildi.






Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2006 Pazartesi 14:38:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?