6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Briketçiler başkanını seçti

Gaziantep Briketçiler Mermerciler ve Karocular Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi başkanlığına seçilen Mehmet Hayri Atar, ilk hedeflerinin şehrin muhtelif yerlerine briketçiler sitesi yaptırmak olduğunu bildirdi.

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Gaziantep Briketçiler Mermerciler ve Karocular Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin ilk olağan genel kurulunda başkanlığa Mehmet Hayri Atar seçildi. Divan başkanlığını Osman Akalın'ın yaptığı seçime tek liste ile gidildi. Seçim sonrası oluşan yeni yönetim ise Akif Küçük, Mehmet Aslan, Neşet Ayaz, Halil Karaduman, Süleyman Göyşen, İsmet Kılınç isimlerinden oluştu. Denetim kuruluna ise Osman Akalın, M.Necdet Kürümlüoğlu, Metin Kanar görevlendirildi.

Başkan Mehmet Hayri Atar, esnaflarının sorununu çözebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. İlk olarak şehrin muhtelif yerlerine briketçiler sitesi oluşturacaklarını kaydeden Atar, "Şu anda 68 üyemizin 34'ü aktif durumda ve üye kayıtlarımız devam ediyor. Üyelerimizin sayısını artırmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. İleriki zamanda esnafımızın mağdur olmaması için üye olmaları gerekiyor. Esnafımızın sorunlarını çözmek için her zaman her yerde elimizden geleni yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 10:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?