6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Bu turu kaçırmayın!

Gaziantep'in Nizip ilçesi yakınlarında bulunan Zeugma antik kenti ile Rumkale arasında yapılan turistik turlar bayramın 2. ve 3. günlerinde de yapılacağı bildirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Demir, yaptığı açıklamada, Kumla Vapuru'nun bayramda herkese açık olacağını belirterek, "Bayramı 2. ve 3. günlerinde Kumla Vapurumuz halkımızın hizmetinde olacaktır. Amacımız bölge halkının ve gelecek olan misafirlerin bu tarihi özelliklerle dolu mekanları bayram tatillerinde gezebilmesidir. Saat 11.00'da Zeugma iskelesinde başlayacak olan tur Erenköy, Gümüşgün, Halfeti ve Rumkale'ye kadar devam edecektir. Burada mola verildikten sonra Kumla Vapurumuz aynı istikametken çıkış yaptığı Zeugma iskelesine dönecektir" dedi.

Demir, rezervasyon yaptırmak isteyen gruplar yada vatandaşların internet aracılığıyla da turlar hakkında detaylı bilgilere ulaşabileceğini ifade ederek, "Kumla Vapurumuz için www.gaziantepdebirgemi.com adresi de açılmıştır. Halkımız buradan da, rezervasyon, güzergah ve irtibat telefonlarına rahatlıkla ulaşabilirler" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 12:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?