6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Bünyamin Süral ile 1.5 yıllık sözleşme

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Teknik Direktör Bünyamin Süral ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen imza törenine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Asım Güzelbey, Kulüp Başkanı Ünsal Göksen ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Asım Güzelbey, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Suat hocamızla birlikte ilk yarıdaki hedefimiz 25 puandı. Ancak kendi sahamızda birtakım şanssızlıklar yaşadık. İlk yarıyı 21 puanla tamamladık. Kendi sahamızda oynadığımız maçları kazanmış olsaydık, bugün ilk 3 takım arasında olabilirdik. Suat hoca hedeflediği puana ulaşamadığını belirterek takımın önünü açmak için ayrılmak istedi. Tamamen dostane bir şekilde el sıkışarak karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Bizim hedefimiz bu sene, Türk futbolunun önemli isimlerinden olan Bünyamin Süral ile bu sezonu en iyi yerde tamamlamak. Sezon başındaki ilk 6'ya girmek hedefinden asla vazgeçmedik. Bu hedefimizi yakalamaya çalışacağız. İnşallah ikinci yarıda daha başarılı bir Büyükşehir Belediyespor izleyeceğiz" dedi. 

Kulüp Başkanı Ünsal Göksen ise, "İlk yarının son maçından sonra Suat hocayla yollarımızı ayırdık. Bugün Gaziantep'in bağrından yetişen, yıllarca Gaziantepspor'a ve Türk futboluna hizmet etmiş Bünyamin Süral ile anlaştık. İnşallah uzun yıllar kendisiyle birlikte çalışırız" dedi. 

Konuşmaların ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yeni teknik direktörü Bünyamin Süral ile yardımcıları Fatih Yılmaz ve İsmet Çetin, 1.5 yıllık sözleşmeye imza attılar.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 14:42:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?