6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Burslu öğrencilere toplantı

Sani Konukoğlu Vakfı'ndan burs alan başarılı üniversite öğrencileri, Gaziantep ve Ankara'da düzenlenen yemekli toplantılarda bir araya geldi. Toplantılar, ay sonuna kadar İstanbul ve Bursa'da da düzenlenecek.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki üniversitelerde öğrenim gören oğrencilerin davet edildiği Gaziantep toplantısına, Kars'tan Malatya'ya kadar pek çok ilden öğrenciler ve SANKO Holding yöneticileri katıldı. Ankara'daki toplantıya ise Ankara'nın yanı sıra, bölge illerinde öğrenim gören burslu öğrenciler hazır bulundu.
Özel Sanko Okulları Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Gaziantep toplantısına katılan öğrenciler, SANKO Holding'in tanıtım filmini izlediler.

SANKO Holding Eğitim Danışmanı Nilüfer Köylüoğlu, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, kariyer planlaması ve zaman yönetimi konularına değindi.

Sani Konukoğlu Vakfı Genel Sekreteri H. Yalçın Çepik de konuşmasında, birlik beraberlik ve kaynaşarak bir camia oluşturma konusunda öğrencilere çağrı yaptı. Çepik, Sani Konukoğlu Vakfı aracılığı ile şimdiye kadar 11 bin 350 öğrenciye asgari ücretin yarısı tutarında karşılıksız burs verildiğini, halen bin 500 öğrencinin burs aldığını söyledi.

SANKO Enerji Yönetim Kurulu Başkanı emekli korgeneral Dursun Bak ise SANKO Holding ve enerji alandaki yatırımlarına ilişkin bilgi verdikten sonra, öğrencilere dürüst, sağlıklı, mutlu ve onurlu bir yaşam hedeflemeleri önerisinde bulunup, başarı için yaşamdan kesitler sundu.

Toplantının ardından öğrencilerle beraber yemek yiyen SANKO yöneticileri, öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Öğrencilerin de birbirleriyle kaynaşmasını sağlayan toplantı, gelecek toplantıda buluşmak dileği ile sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 09:33:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?