6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Bütün vücudu yandı

Mersin'de üzerine tiner dökülerek yakıldığı tahmin edilen ve tedavi için Gaziantep'e getirilen gencin ailesine ulaşılamıyor.

Vücudunun neredeyse tamamı yanan şahsın hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'de önceki gün üzerine tiner dökülerek yakıldığı iddia edilen Doğan İşçi, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Yanık Merkezi'ne gönderilen Doğan İşçi'nin tedavisine başlandı. Vücudunda oluşan derin yanıklar sebebiyle hayati tehlikeyi atlatamayan şahıs, yoğun bakım ünitesine alındı.

Yanık Merkezi sorumlusu Dr. Ahmet Erkılıç, hastanın kendilerine ulaştığı zaman vücudunda yüzde 70 oranında yanık olduğunu tespit ettiklerini belirterek, "Hastamız bize geldiği zaman vücudunda ciddi yanıklar vardı. Tedavisine başlayarak yapılabilecek bütün müdahalelerde bulunduk. Hastamızın yakınlarına bugüne kadar ulaşılamamış. Bize sevkli olarak gelen Doğan İşçi'nin yakınlarına ulaşmak için çeşitli girişimlerde bulunduk ancak bir türlü kendilerine ulaşamadık" dedi.

Dr. Erkılıç yanığın tamamına tinerin sebep olduğunu ifade ederek, "Olayın nasıl olduğunu bilmiyoruz. Ancak hastamızın başından aşağı dökülen bir tinerin alev almasıyla bu hale geldiğini tespit ettik. Hayati tehlikesi devam eden Doğan İşçi'nin kafası, yüzü, boynu, kolları, göğsü ve bacaklarının büyük bir bölümü tamamen yanmış. Ayrıca hastanın iç organları da büyük hasar görmüş. Hastamıza gerekli müdahalelerde bulunuyoruz. Umarız yakınları bir an önce bizlere ulaşır ve hastalarıyla ilgili bilgileri alır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 17:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?