6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Büyükşehir Karşıyaka'ya kilitlendi

Bank Asya 1. Lig'de mücadele Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Kulüp Başkanı Fahrettin Uslusoy, ligde kalmayı garantilemek için Karşıyaka maçından mutlak 3 puanla ayrılmaktan başka şanslarının olmadığını söyledi.

Ligin son haftalarına doğru alt sıralardan kurtulmaya çalışan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kaybedilen puanların telafisi için Karşıyaka maçına kilitlendi.

Kulüp Başkanı Fahrettin Uslusoy, ikinci yarıda şanssız şekilde puanlar kaybettiklerini belirterek, "Bir çok maçta çok iyi bir futbol sergilememize rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Alt sıralardan kurtulmak için ekip olarak çalışıyoruz, ancak yine de istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Son olarak Orduspor karşısında alınan şanssız bir mağlubiyetin ardından takımda bulunan futbolcularımızın morallerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hafta boyunca takımı motive ederek Karşıyaka maçından mutlaka 3 puan almayı hedefliyoruz. Ligde kalma mücadelemizi garantileyebilmek için bu maçtan galip ayrılmaktan başka şansımız yok. Takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Umarım bizim için dönem maçı niteliğinde olan ve kendi evimizde oynayacağımız Karşıyaka'yı buradan eli boş göndeririz. Tüm taraftarlarımızı takımlarına destek olmak için bu maçı izlemeye davet ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 15:21:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?