5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Çaldığı yüzüğü şoföre verince yakalandı

Gaziantep'te bir kuyumcudan yarım kilo altın çalan zanlı, olay yerinden kaçarken bindiği dolmuşta ücret olarak altın yüzük vermek isteyince yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Perilikaya Mahallesi, 7. Cadde üzerinde bulunan bir kuyumcunun namaz kılmak için iş yerini terk ettiğini gören Ahmet Y., kuyumcunun ayrılmasının ardından kapıyı zorla açarak içeri girdi. Ahmet Y., kısa süre içerisinde yarım kilo ağırlığında bilezik ve 88 adet altın yüzüğü alarak kayıplara karıştı. 

Namaz sonrası iş yerine dönen kuyumcu, altınlarının çalındığını fark edince olayı polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin olay yerinde yaptıkları araştırma sırasında, 155 Polis İmdat telefonuna ''Dolmuşa binen bir müşteri ücret olarak dolmuşçuya altın yüzük verdi'' ihbarı geldi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, ihbar edilen dolmuşu durdurarak, ücret olarak altın yüzük veren Ahmet Y.'yi yakaladı. Ahmet Y.'nin, dolmuş ücretini isteyen şoföre, ''Param yok ama ücret olarak altın yüzük vereyim'' dediği öğrenildi. Ahmet Y. dolmuş şoförü ile yüzleştirilmesinin ardından gözaltına alındı. 

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan ve darp suçundan sabıkalı olduğu öğrenilen Ahmet Y., adliyeye sevk edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2006 Çarşamba 16:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?