4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Camide acı tesadüf

Gaziantep'te 17 yaşındaki bir genç, cami şadırvanında kalp krizi geçirdi. O sırada camiye gelen amcası tarafından hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki bir trikotaj atölyesinde çalışan 17 yaşındaki Hamdi Kaplan, Gaziler Caddesi üzerinde bulunan Hüseyin Paşa Camii'nin şadırvanında ellerini ve yüzünü yıkarken aniden yere yığıldı.
Baygınlık geçirdiği zannedilen Kaplan'ı vatandaşlar ayıltmaya çalışırken, namaz kılmak içn aynı camiye gelen Hamdi Kaplan'ın amcası Hüseyin Kaplan, kalabalık arasındaki gencin yeğeni olduğunu görünce hemen müdahale etti. Hamdi Kaplan'ın genci ayıltma çabaları sonuç vermeyince olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaplan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

17 yaşındaki oğlunun ölüm haberini alarak hastaneye gelen anne Emine Kaplan ise sinir krizi geçirdi. Yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılan anne gözyaşlarına boğuldu.

Yaşadığı acı olayı anlatan amca Hüseyin Kaplan, "Namaz kılmak için camiye gittiğimde yeğenimi kalabalığın arasında yerde yatarken buldum. Baygınlık geçirdiğini düşünüp sigara ve yaktığımız gazetenin dumanıyla onu ayıltmak istedik. Bir türlü ayılmayınca ambulans çağırdık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2007 Çarşamba 17:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?