4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Canavar kan içti: 3 ölü, 27 yaralı

Gaziantep-Şanlıurfa Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 27 kişi yaralandı. Kaza Gaziantep-Şanlıurfa Karayolu’nun 30. kilometresinde sabah saat 05.30 sıralarında meydana geldi.

Best Van firmasına ait Gıyasettin Başaran yönetimindeki 34 GZD 17 plakalı yolcu otobüsü ile Batman Otobüs firmasına ait Tacettin Orhan’ın kullandığı 72 AL 555 plakalı yolcu otobüsü, havanın yağışlı, yolun kaygan olması yüzünden direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu çarpıştı.

Kazada, otobüs şoförü Gıyasettin Başaran (49) ile Bozan Uygun ve Hasan İdem olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Tacettin Orhan ile İbrahim Bağlı, Zeynep Çılkı, İbrahim Anterli, Ramazan Aslan, Ahmet Durgun, Perihan Gül, Zemirhan Başaran, Mevlüt Yaylacı, Haydar Öztekin, İlhan Aydemir, Emrullah Başaran, Ahmet Anterli, Alaattin Özcan, Mehmet Uçar ve Muammer Karakin Gaziantep Devlet Hastanesi’ne; Güngör Orhan, Osman Uygun, Hasan Demir, Rami Alpay, Mazhar İlkhan, Enver Büyükçingi, Emrah Özocak ve Ziya Buğday Gaziantep SSK Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada olay yerine giderken yolda kayarak devrilen itfaiye aracındaki itfaiye erleri Mustafa Bakır (39) ve Hüseyin Şarklı da (37) yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2005 Perşembe 12:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?