6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Can'dan öğretmenler günü mesajı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür” dedi.

Can, yaptığı yazılı açıklamada, öğretmenlerimizin tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olduklarını söyledi.

Can, “Öğretmenlerimiz, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Atatürk, “Öğretmenler, sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır. Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister” diyerek bizi yetiştiren, eğiten ve öğreten geleceğimiz temel taşları olan çocuklarımızın gelişiminde ve eğitiminde büyük rol oynayan öğretmenlerimize verdiği değeri ifade etmiştir. Yaşamakta oldukları her türlü sıkıntılara rağmen, Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak için üstün gayret gösteren; başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diler, genç nesillere modern bilim ve teknolojinin ışığında eğitim-öğretim veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü; Başöğretmen, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü şükran ve rahmetle anarak kutlarım” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 16:55:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muzafer kaya IP: 78.168.3.xxx Tarih : 22.11.2008 17:37:34

ÖĞRETMENLERİ UNUTMADIGI İÇİN ÖMER CAN'ı TAKDİR EDİYORUM.