6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Cemil Alevli Cup'a destek sürüyor

26 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında 33 ülkeden yüzlerce sporcunun katılmak için müracaat ettiği ve Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ile alanındaki dünya devi Glitz Pırlanta ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan 4. Cemil Alevli Cup Women’s Tournament 2008 tenis turnuvasına bu yılda destek vereceklerini açıklayan Dr. Hüseyin Mirkelam, “Cemil Alevli Cup kentimizin ortak eseridir” dedi.

Sektöründe lider kuruluşların 4. Cemil Alevli Cup 2008’e verdiği desteğin artması spor camiasında büyük bir memnuniyetle karşılanırken, başlangıcından bu bayana turnuvaya tam destek veren Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi bu yıl da gerekli desteği sağlayacağını açıkladı. Gaziantep’in sadece sanayi ve ekonomik alanda değil, sosyal, kültürel; sanatsal ve sportif alanlarda da lider ve örnek olabilmesinin tek yolunun bu tür projelere sahip çıkmaktan geçtiğini ifade eden Özel Mirkelam Göz Lazer Göz Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Mirkelam, şunları söyledi:

"Cemil Alevli ismi modern ve çağdaş Gaziantep’in kurulmasındaki önemli mimarlardan birisine aittir. 1922 yılında tanıştığı tenis sporunu Gaziantep’e taşımakla kalmayan Cemil Alevli aynı zamanda Gaziantep Sanayisinin kurucu babası olma unvanını taşıyor. Yaşamını irdelediğinizde azim ve kararlılıkla sadece kendi hayatını değil, doğunun Paris’i olarak bilinen Gaziantep’in de Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren kaderini değiştirecek önemli yatırımlar ve adımlar atıyor. Bu turnuva modern kent kimliğimizi dünyaya tanıtılmasında önemli rol oynadığı gibi Gaziantep’in ve Gazianteplilerin ahde vefasının da en önemli örneği olduğunu düşünüyoruz. 2005 yılında düzenlenen 1. Cemil Alevli Cup’tan bu yana bütün turnuvalarda Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi olarak sosyal sorumluluk bilinciyle turnuvanın uluslar arası statüye çıkabilmesi yönünde de gerekli desteği verdik. Bundan sonraki yıllarda da yine vermeye devam edeceğiz. Bu turnuva sadece GATİK’in değil bütün Gazianteplilerin ortak turnuvasıdır ve tıpkı Gaziantepspor'a sahip çıkıldığı gibi bu turnuvaya da sahip çıkılmalıdır. 33 ülkeden yüzlerce sporcunun katılacağı turnuva kent ekonomisine ve sosyal yapısına önemli katkılar sağlayacağı gibi katılan her oyuncu ülkesine döndüğünde gönüllü olarak turizm elçimiz olabilecektir. Bu kentin geleceği için bu tür organizasyonlara sahip çıkacağız.”

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 13:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?