6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Cemil Alevli Cup'a destek

4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Women Tournament 2008’in ana sponsorluğunu üstlenen Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, “Gaziantep’teki uluslararası statüde büyük bir organizasyon olan ve 10 bin dolar ödüllü 4. Cemil Alevli Cup Tenis Turnuvası kentimizin spor alanında da dünya gündemine gelmesini sağlayacaktır” dedi.

Markalaşmasıyla dünya gündeminde yer edinen Gaziantep’in spor alanında da dünya çapında üne kavuşmasının kent tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden turnuva ana sponsoru Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, “Bu turnuva birçok yönden önemlidir. Öncelikle şu anda Gaziantep’te düzenlenen tek uluslararası spor organizasyonudur ve spor alanında Gaziantep’in dünyaya açılan modern yüzüdür. Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan Gaziantep’in tanıtımı için de önemli rol oynayacak olan 4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Tenis Turnuvası'nın en iyi şekilde gerçekleştirilebilmesi için bizler üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.

Turnuvanın Gazianteplilerin ortak gururu haline geldiğini ve süreklilik kazanarak her yıl kente dünyaca ünlü yabancı sporcuların gelmesinin sağlandığını kaydeden Can, "Yerel, ulusal ve uluslar arası basının yakından izleyeceği bu turnuva aynı zamanda Gaziantep kültürünün gelişmesi ve kalkınması için de önemli bir adım olacaktır. 26 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuvaya dünyanın birçok ülkesinden ünlü tenisçilerin geleceği beklenmektedir. ITF, TTF ve GATİK tarafından koordine edilen turnuvanın en iyi şartlarda gerçekleştirilmesi için sadece bizlerin değil bütün Gazianteplilerin turnuvaya sahip çıkmasını başarılı bir organizasyon için diğer kurum ve kuruluşların da destek vereceğini umuyorum” diye konuştu.
GATİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Dr. Hüseyin Mirkelam da, şunları söyledi:

“Turnuva 26 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Her konuda büyük hizmetler gerçekleştiren Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, bizleri yalnız bırakmayarak turnuva ana sponsorlarından birisi olduğunu belirtti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Dünyanın birçok ülkesinden turnuva için müracaatlar yapılmaktadır. 10 bin dolar ödüllü bu turnuva önümüzdeki yıllarda daha üst noktalara getirilerek dünyanın önde gelen dört turnuvasından birisi olma yolundadır. Yerel yöneticilerimizin, Mülki idarenin ve bütün sivil toplum örgütleriyle sanayici ve iş adamlarımızı turnuvaya destek için bekliyoruz. Bu büyük organizasyonda herkesin yer alması Gaziantep’in ortak bir davada kenetlenmesinin en önemli göstergesi olacaktır. Turizm içinde önemli olan bu turnuva kentimize önemli miktarda döviz girdisi sağlayacaktır.”

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 10:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?