4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

CHP'deki açlık grevi dördüncü gününde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şahinbey İlçe Başkanı Deniz Kurtoğlu ve 14 yönetim kurulu üyesinin başlattığı süresiz açlık grevinin üçüncü gününde baygınlık geçiren yönetim kurulu üyesi Emine Aka, tedavisinin ardından açlık grevine devam etti.

CHP Şahinbey İlçe binasında devam eden süresiz açlık grevinin dördüncü gününde, yönetim kurulu üyeleri Nesrin Karagül, Hasan Türk ve Rabia Altuğ, hazır bekletilen ambulansla özel bir hastanede kontrolden geçirildiler. Açlık grevinin üçüncü gününde fenalaşarak baygınlık geçiren ve hastanede tedavi altına alınan Emine Aka ise tedavisinin ardından bugün greve devam etti.

Tansiyon hastalığı bulunan ve ikinci kez tedavi edilen Emine Aka, hastalığına rağmen arkadaşlarını yalnız bırakmayacağını belirterek, "Kan şekerim düştüğü için tansiyona bağlı bir rahatsızlık geçirdim. Bilinç kaybına uğradım. Tedavimin ardından açlık grevine devam ediyorum. Bu süreçte arkadaşlarımı sonuna kadar destekleyeceğim. Çünkü beni de çocuklarım ve ailem destekliyor. Rahatsızlığıma rağmen benim yanımdalar. Çocuklarım biraz tepki gösterdiler ama ben çocuklarımın geleceği için mücadele ediyorum. Bu mücadele, Türkiye Cumhuriyeti'nde CHP'nin varolabilmesi için verilen bir mücadeledir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 18:01:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?