6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

CHP'li gençler kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Önder Alkurt ve yönetim kurulu üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.


Ekin Dinleti'de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Alkurt ve yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Alkurt, gençliğin siyasetteki önemine değinerek, "Amacımız, ilkeli siyaset yaparak, gençliğin siyasetteki önemini anlatmak. Biz CHP'li gençler olarak, gençliğin siyasette aktif olmasını istiyoruz. Ülkemizde 13 milyon işsiz genç var. Bu gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmak ve gençliğe gelecek vaat etmek gerek.


Önümüzdeki yerel seçimlerde Gaziantep'te 3 belediyeyi almak için çalışmalarımıza başladık. Belediyecilik, sadece yol yapmaktan ibaret değil. Sosyal belediyecilik anlayışı ile gençlerimize iş imkanı sağlamalıyız" şeklinde konuştu.
Bu arada, 13 kişiden oluşan CHP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer aldı:
Önder Alkurt, Mehmet Yılmaz Çelik, Ömer İlkbaşaran, Ali Köse, Safiye Taş, Sedat Özkıyıkçı, Ümit Karakan, Cesur Türkmen, Metin Tepe, Orhan Yılmazkaya, Ali Genç, Cihan Boyno ve Selma Delioğlu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 16:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali genç IP: 88.228.196.xxx Tarih : 8.07.2008 18:35:26

bu sadece kahvaltı . toplantı degil bizlarin amacı genci işsiz koymamak ve evine ekmek götürtmek yani iş sahaları kapalı biliyorsunz bu fabrikaları tekrar hayata gecirmek. nasılmı sizinle genler birlik ve beraberlik olursak herşeyi başarırz başaramayacagımız bişey yok . sevgli arkadaşlar gelin şu güzelim antemimizi şu amarikanın ve hata güzelim türkiyemizi el ele kol klkola beraberce kurtaralım saygılarımla ali genç