4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

CHP'nin yeni il başkanları atandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından görevden alınan Gaziantep İl ve Şahinbey İlçe Başkanlıklarına atamalar yapıldı.


CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada, eski başkan Nöfer Küllük'ün görevden alınmasının ardından tüzük gereği yönetim kurulunun olağanüstü toplandığı bildirildi. Yapılan toplantı sonunda yönetim kurulu üyesi Avukat Hasan Öztürkmen'in il başkanlığına getirildiği kaydedildi.
Bu arada, yine parti genel merkezi tarafından 17 Aralık günü görevden alınan Şahinbey İlçe Başkanı Avukat Deniz Kurtoğlu'nun yerine ise İzzet Ağdoğan'ın atandığı bildirildi. CHP yönetiminden yapılan açıklamada, ayrıca ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeliklerine ise Yılmaz Kireç, Hatip Karakan, Ali Tepe ve Mesut Konaç'ın getirildikleri belirtildi.


Yeni başkan Ağdoğan ile yönetim kurulu üyelerinin CHP Şahinbey İlçe Teşkilatını olağan kongreye taşımakla görevlendirildikleri de kaydedildi.


Yeni görevine başlayan CHP Gaziantep İl Başkanı Hasan Öztürkmen, gelişmelerle ilgili daha sonra bir basın toplantısı düzenleyeceğini ifade etti.
CHP Genel Merkezi 17 Aralık 2007 günü il başkanı Nöfer Küllük ile geçtiğimiz ay genel kurul sonucu Şahinbey İlçe Başkanlığına getirilen avukat Deniz Kurtoğlu'nu görevden almıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2007 Çarşamba 03:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?