6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Çikolata fabrikasında yangın

Gaziantep'te bir çikolata fabrikasında çıkan yangında yaklaşık bir milyon YTL maddi zarar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi 2. Bölge'de bulunan, Hüseyin ve Kemal Albayram kardeşlere ait Doğal Çikolata fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İlk olarak fabrika çalışanlarının müdahale ettiği yangın büyüyünce itfaiye ve jandarma ekiplerine bilgi verildi. Jandarma ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı fabrika yangınına çok sayıda itfaiye ekibi müdaha etti. 3 saatte kontrol altına alınabilen yangında fabrika tamamen kül olurken, yaklaşık bir milyon YTL maddi zarar meydana geldi.

Yangın sırasında dumandan etkilenen Ender Aslan adındaki bir işçi ise baygınlık geçirdi. Arkadaşları ve itfaiye ekipleri tarafından olay yerinde bekletilen ambulansa taşınan Aslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İşçilerden Salih Bay, yangının yemek yedikleri sırada çıktığını belirterek, "Yemeğimizi yerken bir anda elektrikler gitti. Patronumuz içeri girerek, canını seven dışarı çıksın dedi. Dışarı çıktığımızda ise alevlerin yükseldiğini ve çatının çöktüğünü gördük" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 09:55:05
Güncelleme :21 Aralık 2008 Pazar 09:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?