6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Çıksorut'un çehresi değişiyor

Merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi'nin Çıksorut'ta yapmış olduğu park, sosyal tesis ve spor sahaları vatandaşların hizmetine sunuldu.

Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Yıldız, Çıksorut olarak bilinen bölgede vatandaşların isteği doğrultusunda tüm eksiklikleri gözden geçirdiklerini ve kısa sürede bu hizmetleri yerine getirdiklerini belirtti.

Bölgede, park, sosyal tesis, uzay çatılı pazar yeri ve semt sahası yaptıklarını kaydeden Yıldız, “Çıksorut bölgesinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Bu bölgede, 5 adet park, kafeterya, 3 adet halı saha, basketbol sahası, fıskiyeli havuz, düğün salonu, 2 adet sosyal tesis yaptık. Parklar ve tesisler tüm ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanmıştır. Çıksorut bölgesi bu hizmetlerle modern bir görünüme kavuşmuştur” dedi.

Yıldız, hizmetlerin yapılması kadar korunmasının da önemli olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımızın ödediği vergilerle yapılan bu tesislerin korunması gerekmektedir. Bu nedenle Çıksorut bölgesindeki vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak, bu tesisleri koruyun diyoruz“ şeklinde konuştu.

Yapılan yeni tesislerle bölgenin çehresi değişirken, vatandaşların talepleri de kısa sürede yerine getirilmiş oldu. Yapılan yeni tesislerin resmi açılışının ise önümüzdeki aylarda yapılacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 15:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal pektaş IP: 88.228.198.xxx Tarih : 15.04.2008 12:41:38

belediyenin yapmış olduğu çalışmadan dolayı teşekürlerimi iletirim yanlız yıldız bey bu parkta kaçtane elektirik lambası dikildiğini saydımı acaba bu parkata lambadan çevre gözükmüyor yani lamba direklerinin çokluğundan şikayetçiyim gereğinden fazla olduğunu düşünüyğrum bu konu beni çok rahatsız etmiştir. sayın yıldız bey bu konuya bi göz atmasını rica ediyorum tabi bu haberi okursa görecektir bu mesajımı saygılar.