4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Çılgın aşık dehşet saçtı!

Gaziantep’te amcasının oğluyla evlenmesine izin verilmeyen bir genç kız, 3 kardeşini uçuruma attıktan sonra sevgilisiyle birlikte el ele tutuşarak aynı uçurumdan atladı.

Olay bugün sabah saat 05.30 sıralarında Gaziantep’in merkez Şahinbey İlçesi Burç Beldesi’ne bağlı Sarıkaya Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre, annesi öldükten sonra babası ve 3 kardeşiyle birlikte yaşayan 13 yaşındaki Gülbahar Bolat, amcasının oğlu Mustafa Bolat (19) ile evlenmek istedi; ancak babası Cuma Bolat buna izin vermedi. Bunun üzerine evlenemeyeceklerini anlayan Gülbahar ile Mustafa hayatlarına birlikte son vermeye karar verdi.
Gülbahar Bolat, sabah saatlerinde kardeşleri Fatih (6), Recep (7) ve Hatice’yi (9) de yanına alarak Mustafa Bolat ile köyün yakınındaki 100 metre yükseklikteki uçurumun başında buluştu. Kardeşlerini uçurumdan atan Gülbahar Bolat, amcasının oğlu Mustafa Bolat ile el ele tutuşarak aynı uçurumdan atlayarak intihar etti.

Olay yerinde hayatını kaybeden 5 kişinin cesedi, köylüler tarafından bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Gülbahar Bolat’a ait bir hatıra defteri buldu. Hatıra defterinde, "Bunu yapmaya mecburduk. Kardeşlerime bakacak kimse olmadığı için onları da öldürmek zorunda kaldık" yazdığı öğrenildi.

Ailelerine teslim edilen cesetlerin toprağa verildiği, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 17:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşe fatma kara IP: 88.226.131.xxx Tarih : 20.05.2006 16:32:50
gerçekten çok üzüldüm.hayatlarına son vermemeliydiler.ama asıl suçlu babası bence.kızın yaptığıda yanlış intihara karar verdi ise kardeşlerinin ölümüne sebep olmamalıydı. çünkü kimse o canı vermediği gibi alamazda.