6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Cinnet geçiren baba kurşun yağdırdı

Gaziantep'te yaşanan aile içi tartışmada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Beydilli Mahallesi 48 No'lu Sokak'taki evine gelen M.A.C. (55), eşi ve çocuklarıyla tartışmaya girdi. İddiaya göre, M.A.C. ile kendisini evden kovan eşi Emiş C. (45) arasında yaşanan kavgaya çocukları da katıldı. Bu sırada beylik tabancasını çektiği ileri sürülen M.A.C, eşi Emiş C. ve oğlu Ercan C.'ye (21) ateş etti.

Vücuduna 12 mermi isabet eden Emiş C., olay yerinde hayatını kaybederken, Ercan C. ağır yaralı olarak Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ercan C.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 2004 yılında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü 25 Aralık Polis Karakolu'ndan emekli olduğu öğrenilen gece bekçisi M.A.C. silahıyla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim oldu.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen M.A.C.'nin, emniyet müdürlüğündeki sorgu ve işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Eşi ve çocuklarıyla sık sık tartıştığı iddia edilen M.A.C.'nın bir süre önce de ailesiyle yaşadığı sorunları çözmek için Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuru yaptığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 19:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?