6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Çocuğa çarpmamak için canından oldu

Gaziantep'te, önüne çıkan bir çocuğa çarpmamak için kaza yaparak hayatını kaybeden gençten geriye arkadaşlarıyla halay çekerken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri kaldı.

Hakan Doğan (20) idaresindeki 27 RH 387 plakalı motosiklet yolun karşısına geçmeye çalışan bir kız çocuğuna çarpmamak için kaldırımda bulunan direğe çarptı. Kazada yaralanan Hakan Doğan ve kardeşi Mehmet Doğan (18) Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Hakan Doğan kurtarılamadı.

Arkadaşı Fatih Alkan kazadan birkaç saat önce iş yerinde bulunduklarını belirterek, "Dün burada oturuyorduk. Yanımıza gelen bir arkadaş Hakan ve kardeşinin kaza yaptığını söyledi. Ben kendisini aradığımda ulaşamadım. Olay yerine gittiğimde yaralılar hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra Hakan'ın vefatını duyduk. Kardeşinin de yaralı olduğu söylendi" dedi.

Hakan Doğan'ın ölmeden birkaç saat önce yanında bulunduğunu ifade eden Alkan, şöyle konuştu: "Olaydan birkaç saat önce yanımızdaydı ve durgundu. Beni abisi kadar çok severdi. Benimle sürekli şakalaşırdı. Bende kendisiyle oynamaya çalıştım. Oda canının sıkkın olduğunu söyledi. Kardeşi de yanımızda oturuyordu. İşe gideceğiz dedi. Çalıp oynayalım dedim yok dedi ama ben zorla koluna girerek oynamaya çalıştım. Bu arada çok sessizdi ve benden ayrıldıktan bir iki saat sonra ölüm haberi geldi. 25 gün sonra askere gidecekti. Bir de 6 aylık çocuğu vardı."

Hakan Doğan'ın cenazesi Karşıyaka Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Ağır yaralanan kardeşi Mehmet Doğan'ın ise tedavisi sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 16:12:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?