6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Çocuk hastanesine ziyaret

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı M. Ali Arayıcı, yeni açılan modern hastanelerle birlikte Gaziantep'te hizmet kalitesinin de arttığını söyledi.

Arayıcı, Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Süleyman Değirmenci'yi ziyaret etti. Arayıcı, “Gaziantep, Şehitkamil Devlet Hastanesi'nin ardından Çocuk Hastanesi ile modern bir hastaneye daha kavuştu. İlimizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesinin artmasına olumlu katkı yapan bu hizmetlerin gerçekleşmesinde başta Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Yusuf Ziya Yıldırım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Gaziantep Çocuk Hastanesi'nin 25 Ekim Cumartesi günü yeni binasına taşınması ile ilgili olarak basın yayın organlarında çıkan haberlerin sağlık çalışanlarını üzdüğünü kaydeden Arayıcı, şöyle devam etti:

“Bir hastanenin hizmeti kesintiye uğratmadan taşınmasını başarmak gerçekten çok güç bir olaydır. Buna rağmen Çocuk Hastanemiz, önceden alınan tedbirler ve güzel bir organizasyon sonucu hiçbir sorun çıkmadan, hiçbir hasta olumsuz etkilenmeden yeni yerine taşınmıştır. Bu nedenle Hastane Başhekimi Dr. Süleyman Değirmenci başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Taşınma işlemleri sırasında ayakta tedavi gören hastalar sağlık görevlilerinin nezaretinde belediye otobüsleri ile diğer yeni doğan ve kuvözde yatan hastalar ise 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nden tahsis edilen ambulanslarla doktor nezaretinde taşınmıştır. Taşınma sırasında hiçbir sorun yaşanmamasına rağmen bazı basın yayın organlarındaki haberler sağlık çalışanlarını üzmüştür. Çünkü, bu tür haberlerin basında sık sık yer alması, sağlık çalışanlarına yönelik hasta ve hasta yakınlarının uyguladığı şiddetin artmasına, istenilmeyen olayların yaşanmasına neden olmaktadır.”

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 18:29:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?