6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Çocuklara 6 yıldır şeker dağıtıyor

Gaziantep'in Araban ilçesinde Şekerci Baba lakabıyla bilinen Cuma Koyuncu, 6 yılda çocuklara 15 ton 330 kilo şeker dağıttı.


Araban ilçesi Mehmet Gökçek Mahallesi'nde ikamet eden 6 çocuk babası 60 yaşındaki Cuma Koyuncu, 27 yıl Araban Lisesi'nde hizmetli olarak görev yaptıktan sonra 1989 yılında emekli oldu. 2002 yılında Hacca giden Koyuncu, o günden bugüne kadar aradan geçen 6 yıllık süre içerisinde çocuklara şeker dağıtıyor. Her gün düzenli olarak ilçedeki market ve bakkallardan 7 kilogram kağıtlı şeker satın alarak gördüğü çocuklara şeker dağıtan Şekerci Baba, ilçe halkı ve çocuklar tarafından çok seviliyor.


Koyuncu, Araban Lisesi'nde hizmetli olarak görev yaptığı süre içerisinde çocuklara özel bir sevgi beslediğini belirterek, "Tüm çocukları kendi çocuklarım gibi bilip onlar gibi seviyordum. 2002 yılında emekli olduktan sonra Hacca gittim. Hac dönüşü ilçedeki market ve bakkallardan her gün aldığım 7 kilogram kağıtlı şekeri, çocuklara dağıtmaya başladım. 2002 tarihinden bu yana 6 yıllık süre içerisinde 15 ton 330 kilogram kağıtlı şeker dağıtmışım. Yaşadığım süre içerisinde ölene kadar da çocuklara şeker dağıtmaya devam edeceğim. Ben de böyle mutlu oluyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 11:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?