4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Çocukların sır ölümü çözülemiyor

Gaziantep'te 3 çocuğun zehirlenerek ölmesinin ardından başlatılan incelemeler sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 ay önce eşinden ayrılan ve 3 çocuğuyla birlikte kalan Ali Yılmaz, iş bulmak için Düğmeci Mahallesi Eski PTT Sokak'ta bulunan bir kebapçı dükkanına başvurdu. Yılmaz'ın kalacak yerinin olmaması nedeniyle iş yeri sahibi dükkanın üst katında bulunan ve depo olarak kullanılan evi geçici bir süreliğine Ali Yılmaz'a verdi. Bir süre kebapçıda çalışan Ali Yılmaz, bugün sabah saatlerinde iş yerine giderek çocuklarının öldüğünü söyledi. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay
yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Sağlık ekipleriyle birlikte eve giren polisler Gizem (5), Selcan (7) ve Mehmet Ali'nin (10) cesediyle karşılaştı. Ağızlarından köpük çıktığı belirlenen 3 çocuğun zehirlenme sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Olay yeri inceleme ekipleri evde bulunan ve çocukların içtiği kola ile yedikleri yemeği incelemek üzere aldı. Bir kova dolusu delil toplayan polis, olayın yaşandığı eve kimseyi yaklaştırmadı.

Çocukların ölümünün şüpheli görülmesi nedeniyle polis, baba Ali Yılmaz'ı ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Ayrıca çocukları ve eşiyle ayrı yaşayan anne S.Yılmaz'ın da ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Bu arada apartman sakinleri, yaşanan olaydan dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını belirterek gece evde bulunan bir kız çocuğunun ağlama sesini duyduklarını iddia etti. 

ÖNCEKİ HABER

Gaziantep'te 3 çocuk zehirlenerek öldü.

Edinilen bilgiye göre, Düğmeci Mahallesi Eski PTT Sokak'taki Batur Apartmanı'nın 1. katında yaşayan Yılmaz ailesinin 3 çocuğu, zehirlenerek hayatını kaybetti. Bugün sabah saatlerinde uyanan baba Ali Yılmaz, diğer odada yatan çocukları Gizem (5), Selcan (7) ve Mehmet Ali'nin (10) uyanmadıklarını fark etti. Çocukların yattığı odaya giden baba Ali Yılmaz, 3 çocuğunun öldüğünü anladı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sağlık ekipleriyle eve girerek incelemelerde bulundu.

Ağızlarından köpük çıktığı belirlenen 3 çocuğun da zehirlenerek hayatlarını kaybettiği tespit edildi.
Polis olay yerinde güvenlik tedbiri alırken, başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2007 Çarşamba 17:13:32
Güncelleme :31 Ekim 2007 Çarşamba 17:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?