6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Coşkun Aral Antep'e geliyor

Gaziantep metropol ilçe Şehitkamil Belediyesi, uluslararası savaş fotoğrafçısı olarak tanınan Coşkun Aral'ı Gaziantep'e getiriyor.

Metropol İlçe Şehitkamil Belediyesi ve GASED'in ortaklaşa organize ettiği söyleşi programına belgesel yapımcısı ve uluslararası fotoğrafçı Coşkun Aral Konuk olacak. Davetliler, Şehitkamil Belediyesi Konferans Salonunda 01 Kasım 2008 Cumartesi saat 16:00'da başlayacak olan Coşkun Aral söyleşi programı öncesi ve sonrasında Aral'ın fotoğraflarınız yer aldığı sergiyi gezebilecekler.

Gaziantepli tüm fotoğrafçıları bu söyleşiye davet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, sanatsal ve kültürel faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirterek, alanında ün yapmış sanatçılarımızı halkımızla buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

Gaziantep'in 4.5 yıl içerisinde sanatsal ve kültürel faaliyetler açısından önemli aşama kaydettiğine değinen Başkan Özkarslı, “Belediyecilik sadece yol kaldırım ve park yapmaktan ibaret değil. Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda sosyal faaliyetler yaparak, sosyal belediyecilik alanında da önemli örnekler oluşturmaya çalışıyoruz. 01 Kasım 2008 Cumartesi saat 16:00'da fotoğrafçılık alanında kendini ispatlamış değerli bir sanatçımızı Gaziantep'e davet ettik. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 19:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?