5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Çubukçu ve Tüzmen Gaziantep'te

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ve Kürşad Tüzmen, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'in oğlunun nikah şahitliğini yaptı. 

Kalender Plaza'da düzenlenen nikah töreninde, gelin Esra Akcan'ın şahitliğini Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Kırıkkale Valisi Lütfullah Bilgin ve Şakir Akcan, damat Metin Uzer'in şahitliğini ise Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ile Abdullah Uzer yaptı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in kıydığı nikah töreninde, Güzelbey, evlilik cüzdanını Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'ya vererek, yeni çiftlere takdim etmesini istedi. Evlilik cüzdanını alan Bakan Çubukçu da, cüzdanı geline vererek yeni çiftleri tebrik etti. Toplumun temelinin aile olduğunu belirten Bakan Çubukçu, "Ailenin temeli de sevgi, saygı ve güven. İnşallah birbirinizi ömür boyu sevin ve sayın. Bugünkü duygularınız her zaman daim olsun. Evlenme cüzdanını da gelin kızımıza veriyorum. İnşallah evlilik birliğinin muhafazasını da bu cüzdanı muhafaza ettiği gibi korur, kollar. Çünkü, bazen erkekler ihmalkar olabiliyorlar bu konuda. Aradıkları zaman bulamayabilirsiniz cüzdanı. En iyi yer de senin saklayacağın yerdir. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi. 

Nikah töreninin ardından Esra ve Metin Uzer çifti tebrikleri kabul etti.
iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2006 Pazar 02:18:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?