6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Damat 10 aydır kayıp

Gaziantep'te, kayınpederi ile tartıştığı iddia edilen şahıstan 10 aydır haber alınamıyor.
Edinilen bilgiye göre, Hacıbaba Mahallesi'nde 15 ay önce sevdiği kız ile berdel usulü evlendiği iddia edilen gençten 10 aydır haber alınamıyor.

Ağabey Coşkun Öztürk, kardeşi için 3 yıl önce kız istemeye gittiklerini belirterek, "Kardeşim evlenmek için sevdiği kızı istememizi söyledi. Kızı istemeye gittik. Ancak buradaki aile kızlarına karşılık benim kız kardeşimi istedi. Kardeşimin mutluluğu için tamam dedik. Daha sonra kardeşim askere gitti. Bu sırada kız kardeşimin düğününü yaptık. Erkek kardeşim askerden gelince biz de düğün yapmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Daha sonra kardeşim S. ile evlendi ve ailemle birlikte kalmaya başladılar" dedi.

Ağabey Öztürk, kardeşinin bir süre sonra kayınpederi tarafından ev kiralanarak ailesinden uzaklaştırıldığını ileri sürüp, "Kardeşime ev kiraladılar ancak daha sonra evi köye götürmek istediler. Kardeşime kendisi iş verdiği için kent merkezinde hafta boyunca çalışmasını ve eve sadece haftada bir kez gelmesini söyledi. Kardeşim de bu duruma sinirlenerek annemden yardım istemeye geldi. Annem de daha önce kardeşim bizi terk edip gittiği için biraz sitemli konuştu. Bu sözlere alınan kardeşim evden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alamadık" diye konuştu.

Öztürk ailesi olarak perişan olduklarını anlatan Ağabey Öztürk, "Gelinimiz kardeşimin bulunmasını istiyor. Öte yandan kardeşimin yuvasının yıkılmasını istemiyoruz. Her iki yuvanın ayakta durması için ağabeyimin eve dönmesini bekliyoruz. Kardeşimden sonra babam ve annem perişan oldu, her gün ağlıyorlar. Kardeşimi görenlerin ya da yerini bilenlerin bize haber vermesini rica ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 12:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?