6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Defterdarlık personeline eğitim

Gaziantep Defterdarlığı personeline “İnsan İlişkileri ve Etkili İletişim” ile “Verimlilik Yönetimi” konularında Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) tarafından eğitim verildi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) oditoryum toplantı salonunda gerçekleşen eğitime, Gaziantep Defterdarı Kenan Bilgehan, Defterdar Yardımcısı Ahmet Abul, Personel Müdürü Yaşar Derinkuyu, Defterdarlık Birim Müdürleri ve 270 Defterdarlık çalışanın yanı sıra MPM Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Balaban, MPM Uzmanı Ferdi Yıldırım, MPM Uzmanı Önder Belgin ve MPM personelleri katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda bir konuşma yapan Gaziantep Defterdarı Kenan Bilgehan, Milli Prodüktivite Merkezi'nin danışmanlık ve eğitim hizmetleri konusunda çok önemli bir kurum olduğunu, verimlilik konusunda yapmış olduğu çalışmaların ülkeye yarar sağladığını belirtti. Bilgehan, verilen eğitimden Gaziantep Defterdarlığı personellerinin de en iyi faydalanacaklarına inandığını kaydetti.

MPM Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Balaban da, Defterdarlık çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitimde, Gaziantep halkına daha iyi hizmet verebilmek, çalışanlarda verimlilik bilincinin oluşturulması ve hizmet sektöründe insan ilişkilerinin geliştirilmesi ve etkili iletişim kurulması ve devamlılığının sağlanmasını amaçladıklarını ifade etti. Balaban, "MPM Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü olarak, Gaziantep ve bölgedeki illerde bulunan kurum ve kuruluşlardan gelen talepler doğrultusunda danışmanlık, eğitim hizmetleri ve verimlilik bilincinin oluşturulması, yaygınlaştırılması konusunda her sektöre hizmet vermeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gaziantep Defterdarlığı ve Milli Prodüktivite Merkezi tanıtım filmleri izlendi. Tanıtım filmlerinin izlenmesinden sonra ise MPM Uzmanı Feride Yıldırım “İnsan İlişkileri, Etkili İletişim”, MPM uzmanı Önder Belgin de “Verimlilik Yönetimi” konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 14:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?