6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Dekodizayn ekibinden özel ziyaret

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Dekodizayn programını sunan Yeliz Yeşilmen ve Vahe Kılıçaslan, göz sağlık kontrolleri için Mirkelam Göz Lazer Merkezi'ne geldi.

Yeliz Yeşilmen ve Vahe Kılıçaslan bir program çekimi için geldikleri Gaziantep'te göz muayenesi yaptırmadan ayrılmadılar. Dr. Hüseyin Mirkelam'ın ününü duyduklarını ifade eden iki ünlü, "Gaziantep'i ve Gazianteplileri çok seviyoruz. Gaziantep'e gelmişken göz check-up'ı yaptıralım dedik. Dünyaca ünlü bir hekime muayene olmak ve sonuçların iyi olduğunu öğrenmek bizleri rahatlattı. Gaziantep markaların geliştiği güzel bir kent. Ancak bu markaların markalaşmasında önemli rol oynayan şüphesiz marka insanların profesyonel yaklaşımları. Bizlerle yakından ilgilenen ve göz sağlığımız konusunda titiz davranarak 21. yüzyıl standartlarında gelişmiş aletlerle check-up'ımızı yapan Dr. Hüseyin Mirkelam'a ve ekibine teşekkür ederiz. Gaziantep'te gördüğümüz yakın ilgiden dolayı bu sıcak kentin dost canlısı insanlarına teşekkür ediyoruz. Sık sık Gaziantep'e gelmeye çalışacağız" dediler.

Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Mirkelam tarafından yapılan göz check-up'ı sonucunda Yeliz Yeşilmen ve Vahe Kılıçaslan'ın göz sağlıklarının iyi olması sanatçıların hayranlarını da sevindirdi. Her iki sanatçı bütün insanların rütun sağlık kontrollerinin yaptırılması gerektiğini belirterek, "Sağlık her şeyin üzerindedir. Bütün insanların rütun olarak check-up yaptırması ve sağlıklarına dikkat etmesi gerekir" diye konuştular.

Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Mirkelam da, Yeliz Yeşilmen ve Vahe Kılıçaslan'ı merkezlerinde konuk etmekten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 10:17:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?