5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Denilson ile görüşmeler başladı

Gaziantepspor, Brezilyalı yıldız Denilson'u transfer etmek için harekete geçti. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ile Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, İstanbul'da yıldız futbolcunun menajeri ve avukatı ile görüştü. 

Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan İbrahim Kızıl ile Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu'nun teknik direktör ve yabancı futbolcu transferi için İstanbul'da bulundukları ve transferlerin hafta sonuna kadar netlik kazanacağı belirtildi. 

Kızıl ve Mamatoğlu'nun İstanbul'da Brezilyalı yıldız futbolcu Denilson'un menajeri ve avukatı ile görüştükleri kaydedilen açıklamada, ''İstanbul'da gerçekleşen görüşmede şartlar masaya yatırılırken, ünlü futbolcuya başka takımlardan da teklif olması nedeniyle ön anlaşma sağlanamadı. Denilson'un menajer ve avukatı, Gaziantepspor'un ortaya koyduğu şartları futbolcuya bildirmek üzere zaman istediler. Bunun üzerine taraflar Cumartesi günü yeniden biraraya gelecekler'' diye konuştu. 

Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Denilson'un tranferinde çıkan pürüzlerin giderilmeye çalışıldığını, bu futbolcunun transferinin Cumartesi günü netlik kazanacağını belirtti. Kızıl, Fransa'da top koşturan bir santrafor ile de ön anlaşma imzaladıklarını ve bu futbolcunun isminin daha sonra açıklanarak, sözleşme imzalayacaklarını ifade etti
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 17:39:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?