6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Depo soyan hırsızlar yakalandı

Gaziantep'te iki ayrı tekstil deposuna girerek 50 bin YTL'lik giyim eşyası çalan şahıslar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Karacaoğlan Mahallesi Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan iki ayrı tekstil fabrikasının deposuna iftar saatinde giren 5 kişi, 50 bin YTL değerindeki giyim eşyasını bir minibüse koyarak kaçtı.

İftar sonrası durumu fark eden iş yeri sahipleri, durumu polise bildirdi. Hırsızlık olayının gerçekleştiği iş yerlerinde incelemelerde bulunan polis, görgü tanıklarının da ifadesine başvurdu. Yapılan araştırmanın sonucunda olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Sadık Ü., Mehmet U. ve Ökkeş Ö. Gaziantep'te gözaltına alınırken, Abdullah K. ve Teyfik K. Kahramanmaraş'ta çalıntı eşyaları satmak isterken yakalandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şahıslar, çalıntı eşyalarla birlikte adli makamlara sevk edildi. Malzemelerinin bir kısmı sahiplerine teslim edilirken, diğer eşyaların bulunması için çalışmalar sürüyor.

Öte yandan iş yeri sahipleri olayın özellikle iftar saatine denk getirildiğini, caddede ve iş yerinde kimsenin bulunmamasından faydalanıldığını ifade ederek, çalınan malların bayram için sipariş üzerine üretilen giyim eşyaları olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 20:02:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?