6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

DİDER'den basınla tanışm toplantısı

Gaziantep'te faaliyet göstermeye başlayan Dostluk için Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (DİDER), basın mensupları ile tanışma toplantısı düzenledi.

Dernek binasında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında, derneğin yapılanması ve faaliyet alanları hakkında bilgi veren DİDER Başkanı Burhaneddin Aşıroğlu, "Gaziantep bir mozaikler şehri, burada çok renkli bir yapı var. Bizler de mozaiklerin bu kadar çok rengi kendinde barındırdığı gibi etnik yapısı, dini, dili ne olursa olsun bütün insanları bir araya getireceğiz. Amacımız birlik ve beraberliği tesis etmek. Biz sivil toplum kuruluşu olarak insanların kaynaşmasını sağlayacağız. Klasik bir dernek olmak istemiyoruz. Bunun için de çok farklı çalışmalar yapacağız” dedi.

Aşıroğlu, derneğin siyasetten uzak duracağını ve hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmayacaklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 12:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet yasin IP: 78.161.102.xxx Tarih : 11.06.2008 16:32:49

Böyle güzel insanların bir araya gelerek kurmuş olduğu bu dernek Gaziantep için bir ihtiyaç ve şanstır.Neden derseniz herbiri birbirinden kıymetli arkadaşlar ve kariyer sahibi insanlar.Kimseye bağlı ve bağımlı değiller.Başarılarını diliyor daima ve her konuda onlarla beraber hareket edeceğimizi ve onlara tekrar başarılar diliyorum. saygılarımla