6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

DOGÜNSİFED başkanını seçti

Doğu Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun (DOGÜNSİFED) 3. Genel Kurul’u yapıldı. Genel kurulda başkanlığa Tarkan Kadooğlu seçildi.


Diyarbakır Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen genel kurula, Tarım ve Köy İşleri Bakanı M. Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanı katıldı. Tek listeyle girilen oylamada yeni yönetim kurulu, tüm delegelerin oylarını alarak seçildi. Seçimlerin ardından bir konuşma yapan, yeni başkan Kadooğlu, DOGÜNSİFED’in stratejik önemine vurgu yaparak, “Zor bir görev üstlendik. Ama birlik ve beraberlik ruhu içinde, ortak akıl ile bunun altından rahatlıkla kalkacağız. GAP ve DAP eylem planı bir an önce hayata geçirilmelidir. Türkiye’nin en büyük projesi olan GAP, bölgenin makus talihini değiştirecektir. Çalışmalara her kesimin destek vermesi gerekir.


Yapılan 3. Genel kurul sonrası DOGÜNSİFED’in yeni Yönetim Kurulu dağılımı şöyle gerçekleşti; “Şah İsmail Bedirhanoğlu, Fethi Baytekin, Veysel Solmaz, Nasır Duyan, Galip Ensarioğlu, Şeyhmus Akbaş, Raif Türk, İbrahim Güngör, Kemal Bilim, Yahya Alper Bektaş, Zeki Tutal, Nilüfer Baran, Aziz Özkılıç ve Şahin Sevgi”

..
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 13:12:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
suheyl seker IP: 212.175.55.xxx Tarih : 14.08.2008 01:47:17

TEK CUMLEYLE DOGUNSİFED EN İYİ BASKANI BULDU GENC CALISKAN HIRSLI NE DESEN TARKAN BEYDE VAR HAYIRLI OLSUN