1
Mayıs
2024
Çarşamba
GAZİANTEP

Dolmuşlar tarih oluyor

Gaziantep'te şehir içi ulaşım araçları olan dolmuşlar yerini otobüslere bırakıyor. Şehir içi ulaşım araçları olan dolmuşların yerini otobüslere bırakmasıyla bir devir son buluyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kent içi ulaşımda konforlu ve kaliteli bir şekilde ulaşımlarını sağlaması adına 96 yeni otobüsün test sürüşlerini yaparak hizmet ağına kattı. 10 doğalgazlı, 50 solo ve 36 adet 9 metrelik dizel araçlardan oluşan toplam 96 yeni otobüsün şehir içi ulaşımında nefes aldırması bekleniyor.

Engelli dostu, çevreci, modern özelliklere sahip yeni otobüslerin kentin çeşitli güzergahlarında hizmet vermeye başlamadığı ve ulaşımın büyük ölçüde rahatlaması düşünülüyor.

Dolmuş şoförleri, kendileri için yeni otobüslerin çok iyi olacağını ve artık vatandaşların daha çok ulaşım araçlarını kullanacağını ve şuanda 96 otobüsün hizmete girdiğini belirttiler. Gaziantep'in artık geliştiğini belirten dolmuş şoförleri, "Gaziantep modern ve çağdaş bir şehir, otobüslere şehrin ihtiyacı vardı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ederiz"şeklinde konuştular. -  

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2013 Pazar 18:35:24
Güncelleme :21 Temmuz 2013 Pazar 20:12:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?