6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Don hayatı felç etti

Gaziantep'te sabaha karşı etkili olan don, zor anlar yaşattı. Araçlarının donan kapılarını açmaya çalışan vatandaşlar, saatlerce buzları eritmeye çalıştı.

Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Gaziantep'te hayatı felç etti. Sabahın erken saatlerinde okullarına gitmek için servislerine binen öğrenciler, dakikalarca aracın hareket etmesini bekledi. Buz pistine dönen yollarda öğrencilerin bulunduğu servis araçları, vatandaşların da yardımıyla güçlükle hareket ettirildi. İşlerine gitmek için yola koyulan birçok vatandaş, buzlu yollarda ilerlemeye çalıştı. Çoğu araç yolda kalırken, zincir takan bazı otomobiller ise yol durumundan etkilenmedi.

Vatandaşların bütün uğraşlarına rağmen hareket ettirilemeyen otomobiller, bulundukları yere bırakılarak yolların açılması beklendi.

İşlerine gitmek isteyen birçok vatandaş ise donan araçlarına giremedi. Buz tutan kapılar bütün uğraşlara rağmen açılmadı. Anahtar deliklerinin bile buz tuttuğu Gaziantep'te sabahın erken saatlerinde hayat durma noktasına geldi.

Vatandaşlar sabah uyandıklarında güzel bir manzara ile karşılaştıklarını ancak donan otomobilleri nedeniyle zor anlar yaşadıklarını söyledi. Buz tutan camları saatlerce açmaya çalıştıklarını söyleyen vatandaşlar, bu durum karşısında şok olduklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 11:29:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?