5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

DreamON gelinlik Avrupa fuarlarında

Gaziantepli gelinlik firması DreamON Gelinlik, Avrupa modasının kalbinin attığı, İtalya'nın Milano kenti ve Fransa'nın Paris kentinde düzenlenen fuarlara katılarak defile düzenledi.


İtalya'nın Milano kentindeki fuarda Türkiye'yi temsil eden tek Türk gelinlik markası olan DreamON Gelinlik, sergilediği defile ile dikkatleri üzerine çekti. DreamON Gelinlik ayrıca, Fransa'nın Paris kentinde, dünya devi gelinlik firmalarının buluştuğu 'Moda at Mariage' fuarına da katılarak Türkiye'yi ve Gaziantep'i temsil etti. Her iki organizasyonda da başarılı olan DreamON Gelinlik stantlarını ziyaret eden butik sahipleri, ürün kalitesi ve model çeşitliliğinden övgü ile bahsettiler. Fransız ve İtalyan butiklerinde artık Gaziantep'te üretilen DreamON Gelinlik ürünleri süslüyor.
Avrupa'daki butiklerin yeni modelleri ve konsepti büyük bir heyecanla karşıladıklarını kaydeden firmanın stilisti Serpil Karuserci, bu konseptteki yeni modelleri Avrupa'nın bir çok şehrindeki gelin adayları ile Türkiye ve Gaziantep'teki gelin adaylarına da aynı anda sunduklarını söyledi. Bu konsepteki ürünleri görmek için tüm Gaziantep halkını Onur Bridals mağazalarına davet eden Karuserci, gelin adaylarına da 'Yalnızca bir kere giyebileceğiniz gelinliğinizin seçimi çok önemlidir. Tek prensesin siz olduğunuz en özel gecenizde kendinizi çok zarif ve güzel hissetmelisiniz" diye konuştu. 

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 17:21:49
Güncelleme :17 Temmuz 2008 Perşembe 17:29:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?