4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Duman var ama ateş nerede?

Gaziantep'te bir banka şubesinin bodrum katından çıkan dumanlar heyecanlı dakikaların yaşanmasına sebep oldu. 

Edinilen bilgiye göre, Karagöz Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinin bodrum katından gece geç saatlerinde dumanlar çıktığının fark edilmesi üzerine, itfaiye ve polis ekiplerine bilgi verildi. 

Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve Şahinbey İlçe Emniyet Amirliği asayiş ekipleri, incelemelerde bulundu. Banka yetkililerinin de şubeye gelmesiyle çalışma başlatan ekipler, banka şubesinin bodrum katında yoğun duman olmasına rağmen, dumanın nereden çıktığını tespit etmekte güçlük çekti. Yaklaşık bir saat süren arama çalışmalarına karşın, dumanın nereden kaynaklandığı bulunamadı. 

Dumanın çıkış sebebini bulamayan ekipler, olumsuz bir durum olmadığına karar vererek ve banka yetkililerinin izni ile çalışmalarına son vererek olay yerinden ayrıldı. Banka şubesinin özel güvenlik görevlileri ise yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşın, geceyi banka şubesinde geçirdi. 

Banka şubesinin bodrum katındaki yoğun dumanın, kısa süreli yaşanan elektrik kesintisinden dolayı tesisattan kaynaklanabileceği bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 11:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?