6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Dünya tenisçileri G.Antep'te

26 Mayıs Pazartesi günü start alacak olan 4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Women Tournament 2008'e katılmak için Gaziantep'e gelen ünlü tenisçiler antrenmanlara başladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ve pırlantada dünya devi olarak kabul edilen Glitz Pırlanta'nın ana sponsorluğunu üstlendiği Cemil Alevli Cup'ta hazırlıklar hızla sürüyor. 26 Mayıs, 1 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan 4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Women Tournament 2008'a katılmak için Avustralya, Güney Afrika, ABD, İsviçre, Almanya, Rusya, Ukrayna, Türkiye, Hollanda, Brezilya, Bulgaristan, Estonya, Slovenya, Kanada, Danimarka, İngiltere ve İsrail'den kafileler Gaziantep'e gelmeye başladı. Sporcuların Pazar sabahına kadar gelmiş olması bekleniyor.

Turnuvaya beklenenin üzerinde ilgi olduğunu ifade eden GATİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Dr. Hüseyin Mirkelam, “4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Women Tournament 2008'a katılmak üzere ITF'ye müracaat eden oyuncular kafileler halinde Gaziantep'e geliyorlar. Şu ana kadar Avustralya, Güney Afrika, ABD, İsviçre, Almanya, Rusya, Ukrayna, Türkiye, Hollanda, Brezilya, Bulgaristan, Estonya, Slovenya, Kanada, Danimarka, İngiltere ve İsrailli ekipler geldi. Otellerde doluluk oranının çok yüksek olduğunu öğrendik. Sporcuların en iyi koşullarda maçlarına hazırlanması için GATİK tesisleri 24 saat hizmet veriyor. Maçların çok çekişmeli gececiğini düşünüyoruz. Bir çok Tv kuruluşu da maçlarla ilgili yayınlar yapmak üzere müracaat ediyor. Sporcuların gerek konaklaması, gerekse en iyi koşullarda ağırlanması için kulübümüz ve sponsorlarımız gerekli desteği vermeye devam ediyor. Gaziantep'e mal olan ve bu kentin ortak eseri haline gelen 4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Women Tournament 2008'le Gaziantep'te spor adına önemli bir adım atılmıştır. Diğer dallarda da uluslar arası organizasyonların yapılmaması için hiçbir neden yoktur” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 18:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?