6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Dutluk'ta asfalt çalışmaları sonlandı

Şahinbey Belediyesi tarafından yıkım ve genişletme çalışmaları yapılan Düztepe ile Aslanlıbel yolunu birbirine bağlayan bin 700 metrelik duble yolda asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, şehrin ana artelini varoşlara ve ilçelere bağlayan ana yol olması nedeniyle çok önemli bir konumda olan Düztepe ile Aslanlıbel yolunu birbirine bağlayan bin 700 metrelik Dutluk duble yolunda gidiş ve geliş olmak üzere asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Yapılan çalışmaların ardından sürücüler için rahat bir yol oluşturulduğunu kaydeden Can, şunları söyledi:

"Dutluk yolu daha önce çok dar ve kazaların sık yaşandığı bir yerdi. Yapılan kamulaştırmalar ardından bölgede yapılan yıkım ve genişletme çalışmaları sonrasında yolu gidiş ve geliş olmak üzere 30 metreye çıkardık. Orta refüj ve ağaçlandırma çalışmalarını tamamladık. Yine belediyemiz imkanları ile her iki tarafından asfaltlama çalışmalarını yaptık ve duble yol haline getirdik. Bu yola ek olarak 77 Nolu Caddeyi Özdemirbey Caddesi'ne bağlayan 30 metrelik yolda çalışmalarımız sürdürülmektedir. Burası da tamamlandığında Şahinbey'in güney cephesinde ulaşımı son derece rahatlatan çalışmalarımız tamamlanmış olacak."

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 10:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?