6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Eduardo Gaziantepspor'da

Gaziantepspor, Brezilyalı forvet oyuncusu Eduardo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, imza töreninde yaptığı açıklamada takımın gücüne güç katacak genç ve yetenekli futbolcuları büyük bir titizlikle arayarak bulduklarını söyledi. Başkan Kızıl, geçen sezon sonuna doğru transfer için futbolcu arayışlarına girdiğini belirterek, "Biz Gaziantepspor'u layık olduğu yere getirmek için geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezon bitmeden futbolcu arayışlarımıza başlamıştık. Sonuç olarak transferi yapılan futbolcuların neredeyse tamamı genç ve yetenekli futbolcudur. Bugün aramıza katılacak olan ve 2 yıllık sözleşme imzalayacağımız Eduardo'nun da gücümüze güç katacağına inanıyorum" dedi.

Başkan Kızıl, Fenerbahçe galibiyetinin ardından takımın havaya girmeden hazırlıklarını sürdüreceğini ifade ederek şöyle konuştu: "Biz bu sezon için çok çalıştık. Fenerbahçe karşısında alınan 3 puan bizi havaya sokmayacaktır. Ara vermeden yeni puanlar için hazırlıkları sürdüreceğiz. Biz bu maçı unuttuk sadece iyi futbolumuzla yolumuza devam etmek istiyoruz. Şehri mutlu edebilirsek bayrağını en iyi yerde dalgalandırırsak bizim için yeterlidir."

İki yılık sözleşme imzalayan brezilyalı futbolcu Eduardo ise Gaziantepspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Ligde bulunan takımları iyi tanımıyorum. Ancak kısa sürede takım arkadaşlarımla birlikte kaynaşarak Gaziantepspor'a katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

Gaziantepspor'un formasını giyen Eduardo, imza töreninin ardından basın mensuplarına poz verdi. Bir süre antrenman sahasında top sektiren Eduardo, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tesislere gelen bir grup taraftar imza atan futbolcuyu omuzlayarak sevgi gösterilerinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 15:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?