6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Eğitim programları devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının mesleki bilgi, kavrayış ve yorum kabiliyetlerinin geliştirilmesine katkı sağlamak, böylelikle iş ve işlemlerdeki hata ve yanlış yapma olasılığını en aza indirmek ve personelden beklenen verimi istenen seviyeye yükseltmek amacıyla başlattığı personel eğitim programlarına devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi; mali işlemlere ait sürece katılan personeli, bütçe uygulamaları, muhasebeleştirme ve mali raporlama, taşınır işlemleri ve giderin gerçekleşme aşamaları ile belgelendirilmesi konularında 10.11.2008 - 05.12.2008 tarihleri arasında, İç Denetçi Zekeriya Özdemir'in eğitici olarak katıldığı bilgilendirme toplantıları düzenledi. Bilgilendirme toplantılarının kapanış programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İ.Fuat Özçörekçi ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı M.Mahmut Kılıç katıldı. 

Genel Sekreter Fuat Özçörekçi, yaptığı kapanış konuşmasında, kişilerin kendilerine, ailelerine, kurumlarına ve topluma değer katmalarının çok önemli olduğunu, eğitimin bu değerin oluşturulmasına büyük katkı sağladığını, ancak eğitim talebinin çalışanlardan gelmesinin de eğitimden beklenen yararı kat kat artırdığını; İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı'nın personelden gelen eğitim taleplerini mutlaka değerlendireceğini ifade etti. 

Bilgilendirme toplantısı, İç Denetçi Zekeriya Özdemir'e teşekkür belgesi, katılımcılara da katılım belgesi verilmesinin ardından sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 19:02:59
Güncelleme :5 Aralık 2008 Cuma 20:12:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?