6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Eğitim sempozyumu

Bilim Eğitim Sağlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİLİMDER) ile Güneydoğu Anadolu Eğitim Kurumları Derneği (GÜNDER), 'Yapılanmacı Eğitim ve Çoklu Zeka Kuramı' konulu sempozyum düzenledi.

Özel Erdem Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sempozyuma, Doç. Dr. İbrahim Gezer, Yrd. Doç. Dr. Semih Summak, Yrd. Doç. Dr. Fatih Özmantar, Eğitim Yöneticisi İbrahim Özmantar ve Mesut Aydağ konuşmacı olarak katılırken, davetliler arasında İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mithat Sevin, Teftiş Kurulu Başkanı Cüneyt Çulcu, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Başkan ve Şehitkamil Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Eryigit de vardı.

GÜNDER'e bağlı rehabilitasyon merkezleri ve Erdem Koleji'nin katkıları ile gerçekleştirilen sempozyumda konuşmacılar 'Yapılandırmacı Eğitim ve Çoklu Zeka Kuramı' hakkında geniş içerikli bilgi verdiler. Sempozyumun açılış konuşmasında eğitimin önemine değinen BİLİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demir, "Eğitimin insan hayatındaki önem ve yerini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle de eğitim üzerindeki çalışmalarımızı yoğunlaştırdık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 21. yüzyılda her şeyin çok büyük bir hızla değişmekte olduğunu ve eğitim sisteminde de köklü ve verimli değişikliklere ihtiyaç duyulduğunu biliyoruz. BİLİMDER olarak eğitime büyük önem veriyoruz ve gelecekte de bu anlamlı faaliyetlerimizi geliştirerek devam ettireceğiz" dedi.

Katılımın yoğun olduğu programda sunum yapan konuşmacılar, davetliler tarafından ilgiyle takip edildi. 'Yapılanmacı Eğitim ve Çoklu Zeka Kuramı' sempozyumu sonunda, BİLİMDER ve Bülbülzade Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yöneticilerine yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı plaket verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 18:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?