6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Eğitimciler iftarda buluştu

Gaziantep'te faaliyet gösteren Şafakcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları aileleriyle birlikte Merve Restoran'da iftar yemeğinde bir araya geldi.

Özel eğitim anlamında yapılacak çalışmaların da konuşulduğu yemeğe MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir ile MHP Gaziantep İl Başkanı Bayram Kemal Kılıç katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Şafakcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Kurucusu İsmail Çelik, ''Bizler çok hassas bir görev icra etmekteyiz. Çocuklarımızın hayata tutunması ve bir birey olarak yaşamlarını sürdürebilmeleri için daha çok çalışmamız gerekiyor. Gayemiz engelli çocuklarımızın engellerini ortadan kaldırmak. Bunun içinde Gaziantep'te elimizden geleni yapıyoruz. Ve yapmaya da devam edeceğiz. Fiziki şartlarımız ve eğitim kadromuzla bir marka olmayı başardık. Bütün çalışanlarımızın burada olduğu gibi tek yürek olarak kurumsal faaliyetlerine devam etmesi en büyük mutluluğumuzdur. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyor, Ramazan ayınızı tebrik ediyorum'' dedi.

MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir ise, ''Bu güzel tabloyu görmek ve aranızda bulunmak beni çok mutlu etti. Öncelikle hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyor, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bir kurumun çalışanlarının bu kadar kaynaşmış olması o kurumda işlerin yolunda gittiğini gösterir. Sizlerin işinin

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 12:08:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?