6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Elektrik direğinde intihar şov

Gaziantep'in Nizip ilçesinde motosikletine el konulan şahıs, alkol aldıktan sonra elektrik direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. 

Nizip'te inşaat işçisi olarak çalışan 40 yaşındaki Veli Genç isimli bir şahıs kullandığı motosikleti muayenesi olmadığı için trafik polislerine kaptırınca ilginç bir yönteme başvurdu. 

Motosikletinin yakalanmasının ardından aşırı şekilde alkol alan Veli Genç, elinde içki şişesiyle elektrik direğinin tepesine çıkarak intihar etmek istedi. 

Elinde içki şişesiyle direğin üzerinde ayakta duran Genç'i gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelerek çevre güvenliğini alan polisler
durumu hemen Tedaş'a bildirerek, direkteki elektriğin kesilmesini sağladılar. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleriyle birlikte elektrik direğine çıkan polisler, Veli Genç'i ikna etmeye çalıştılar ancak aşırı alkol alan Genç, motosikleti geri gelmediği takdirde atlayacağını söyledi. Polisler de motosikletin ruhsatını isteyerek kendisine iade edileceğini söyledi ve 4 çocuk babası Veli Genç'i çıktığı yerden inmeye ikna ettiler. 

Gözaltına alınarak emniyete götürülen Genç'e motorunun muayenesinin yapılması şartıyla motorunun tekrar iade edeceği sözü verilirken, emniyette alınan ifadesinin ardından Veli Genç isimli şahıs serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 18:09:08
Güncelleme :28 Aralık 2008 Pazar 18:11:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?