6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Emeklilere indirimli kömür

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği (TÜM-EMEK-DER) Gaziantep Şubesi, emeklilerin daha ucuza kömür alabilmeleri için kampanya düzenliyor.


TÜM-EMEK-DER Gaziantep Şubesi'nde basın toplantısı düzenleyen Dernek Başkanı Ahmet Daş, ”İşçi Emeklileri Derneği olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda, piyasada peşin 450 YTL, taksitli 500 YTL civarında olan kömürü 3 aydan bu yana 380 YTL'den alma imkanı sağladık ve bu kampanyadan bin civarında emeklimiz faydalandı. Şimdi yeni kampanyaların hazırlığı içerisindeyiz. İndirimli kömür kampanyalarımız 12. aya kadar devam edecek. Dernekçiliğin emeklilere sadece kömür satmak olmadığını biliyoruz. Bu nedenle 1 yıldan beri sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde, emeklilerimizin faydasına olacak 153 firma ile indirim sözleşmesi imzaladık” dedi.


Yeni bir uygulamayla üyelerinin Ankara'da bedava konaklama imkanına kavuştuklarını söyleyen Ahmet Daş, “Bir takım sebeplerden dolayı Ankara'ya gitmek zorunda kalan üyelerimize oradaki misafirhaneden ücretsiz yararlanma imkanı sağladık” diye konuştu.


Emeklilerin sıkıntılarını Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e anlatmak istediklerini belirten Ahmet Daş, “Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'den 3 aydır randevu alamadık. Emeklilerin sorunlarını kendisine anlatma fırsatı bulamıyoruz. 3 yılda geçse görüşme ısrarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Gerekirse bu durumu Başbakana bildireceğiz” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 14:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?