6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Emlak vergisinde son gün yaklaştı

Emlak Vergisi, İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisi 2008 yılı 2. taksit ödemelerinin, 30 Kasım 2008 tarihine kadar tahsil edileceği bildirildi.

Şahinbey Belediyesi Gelirler Müdürlüğü, 2008 Emlak Vergisi, İşyeri Çevre Temizlik Vergileri ve İlan Reklam Vergisi 2. taksitinin son ödeme süresinin 30 Kasım tarihinde sona erdiğini belirterek vatandaşları uyardı.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri ve ödemlerini rahat bir şekilde yapmaları için son güne kalmamaları istendi. Vatandaşların rahat bir şekilde ödemelerini yapmalarını sağlamak amacıyla hizmetin ayaklarına götürüldüğünün belirtildiği açıklamada, “Belediye binasındaki Gelirler Müdürlüğü haricinde Balıklı Parkı yanındaki Şahinbey Belediyesi Halkla İlişkiler Merkezi ve Tapu Sicil Müdürlüğü’ndeki Belediye irtibat Bürosu’nda kurulan veznelerde, Emlak Vergisi, İşyeri Çevre Temizlik Vergileri ve İlan Reklam Vergisi alınmaktadır. Bu uygulama ile hem vatandaşların belediye binasına gelip kuyruklar oluşturması hem de kişilerin dolmuş ve otobüs parası vererek vergilerini ödemeye gelmeleri önlenmiş olacak” denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 11:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?